28 maj 2011

Avskaffa monarkin.

Det redovisas vikande stöd för monarkin i flera dagstidningar idag. Det allvarliga är dock inte det jönseri kungen gjort sig skyldig till med sina pläjjbojj-vänner utan de starka nazistkopplingar som finns i kungahusets historia och även i drottningens historia.

I andra länder har man gjort upp med nazisterna.

I Sverige låtsas vi som om ingenting har hänt. Att det bara går att byta åsikt när det passar och förneka alla tidigare kopplingar och vänskapliga utbyten.

Denna nazist-koppling i det svenska kungahuset gör ju att allt prat om "god marknadsföring" och att detta skulle motivera att vi håller oss med ett kungahus för 125 miljoner om året faller platt till marken. Kungahuset är ju en uppenbar belastning för oss och det är vår oförmåga att ta itu med saker som hänt i vår historia som ligger till grund för detta.

Felet är alltså vårt eget. Vi borde avskaffat monarkin för länge sedan.

Förut gick det att lura i folket vad som helst och vi var helt enkelt utlämnade åt att tro på vad överheten och journalister berättade för oss. Idag kan vi alla forska på nätet och ta reda på saker och ting själva. Det kan också alla andra på vår planet. Därför är kungahuset en belastning och något som vi måste göra oss av med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar