14 juni 2011

Är Expo vårt nya SÄPO?

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hogerextremt-parti-bjuder-barn-pa-lager

Det förekommer märkligheter på många håll, inte minst inom t.ex. kristna och muslimska rörelser. Det som är skrämmande är att Expo ska kunna hålla på med åsiktsregistrering uppbackade med offentliga medel. Liknar Stasimetoder.

1 kommentar:

  1. Det är föräldrars skyldighet att uppfostra sina barn, inklusive att ge dem en moralisk kompass, vilket ofta bygger på/inbegriper en religiös och/eller politisk övertygelse. Tänk på alla socialdemokratiska politiker som är barn till socialdemokrater och som fostrats i SSU:s sommarläger. De flesta troende muslimer, kristna och judar är barn till likaledes troende. Det är helt naturligt.

    Om vi i ett liberalt samhälle tillåter folk att ha extrema åsikter och bilda partier som representerar dessa åsikter, ex. diverse nationalsocialistiska partier, så måste vi även acceptera att personer uppfostrar sina barn i samma tro/övertygelse.

    Tillåter vi kommunistiska partier att orda sommarläger för barn där man lär ut Marx och feministiska sommarläger som lär ut könsmaktsordning och feministiskt självförsvar så måste man även tillåta nationalsocialister att ordna liknande läger.

    Vårt demokratiska samhälle kräver åsikts och organisationsfrihet samt yttrandefrihet. Det här är en del av det paketet.

    SvaraRadera