11 juni 2011

Bernadotterna köper utbildning till Daniel för våra pengar.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2465899/hovet-betalar-for-daniels-utbildning

Men prins Daniel har inte kommit in på kursen på egna meriter. Från gymnasiet hade han medelbetyget 3,1 - vilket motsvarar 13,14 i dagens system. Inte heller hans resultat, 0,1 på högskoleprovet (från 1994) hade räckt för att komma in. 







Möjligen litet märkligt att "den framgångsrike entreprenören" inte hade råd att bekosta sin utbildning själv.







9 kommentarer:

  1. Perfekt att de som ska representera oss (Sverige) har en god utbildning. Utbilda Prins Daniel mer!

    SvaraRadera
  2. Ja, varför inte lära prins Daniel att googla. Prova Sommerlath + nazi. Jag bjuder på det!

    SvaraRadera
  3. Herre Gud om Ni visste så många uppdragsutbildningar kommuner och landsting köper av landets högskolor för att försöka få ut olika invandrargrupper på arbetsmarknaden. De som inte skulle ha en chans annars att komma in på en reguljär utbildning!

    SvaraRadera
  4. Skandal monarkin och politiker bör föregå med gott exempel.,har man inte studerat färdigt när man fyllt 30 år?Det här kommer att smitta av sig på fler som har en fet plånbok.Monarkin och staten ska skiljas precis som vi gjorde med kyrkan , rojalisterna får sedan via sin skattsedel sponsra sin monarki och alla slott Så kan vi skriva om grundlagen så att de duger med en statsminister Sverige behöver ingen president.För mig är framtidens historia viktigare än monarkins historia.ex jobb vård skola kriminalitet jäv korruption fred.SKANDAL AV HOVET

    SvaraRadera
  5. Skandal monarkin och politiker bör föregå med gott exempel.,har man inte studerat färdigt när man fyllt 30 år?Det här kommer att smitta av sig på fler som har en fet plånbok.Monarkin och staten ska skiljas precis som vi gjorde med kyrkan , rojalisterna får sedan via sin skattsedel sponsra sin monarki och alla slott Så kan vi skriva om grundlagen så att de duger med en statsminister Sverige behöver ingen president.För mig är framtidens historia viktigare än monarkins historia.ex jobb vård skola kriminalitet jäv korruption fred.SKANDAL AV HOVET

    SvaraRadera
  6. Jag tänker på alla som sliter o skaffar sig behörigheter för studier, lever fattigt för att studera, det här FUSK !

    SvaraRadera
  7. De som har läshuvud bör studera men för de som är dum i huvud som har medelbetyg 3,1 och 0,1 på högskoleprov är pengar bortkastade. Jag har inte lust att bekosta den dumma prinsens utbildning.till någon nytta med utbildningen??

    SvaraRadera
  8. 0,1 på högskoleprovet får man om man lyckas fylla i namnet korrekt

    SvaraRadera
  9. Märklig uppgift om högskoleprovet. Själv hade jag 1,8.

    SvaraRadera