10 juni 2011

Niklas Wikegård gillar feta reklamkontrakt.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2464240/niklas-wikegard-pressas-av-tv4



Wikegård vill inte gå med på TV4:as krav på att han ska säga upp sina förmånliga reklamkontrakt med bland annat spel­bolaget Expekt, som han samarbetat framgångsrikt med i flera år.




Märkligt att sportjournalister som tar sig fram via "public service" ska kunna ägna sig åt extraknäck med spelbranschen i ett land där dessa spelbolag inte ens är tillåtna att annonsera i dagspress.

1 kommentar:

  1. Ett utdrag ur Expekt.com:s öppna brev till TV4

    "Det ironiska är att samtidigt som ni gör detta ska vi på Expekt, och andra spelbolag, vara med och bygga billboards och liveodds i era fotbollssändningar i TV4Sport och Canal Plus. Ni välkomnar våra pengar för att bygga era kanaler och sportsändningar. Privata spelbolag har under flera år hjälpt er att finansiera både programformat och varit aktiva sponsorer kring många av era mest populära program. Ni har dessutom använt de privata spelbolagen som argument för att klämma ut mer pengar från Svenska Spel och ATG."

    http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/expekt/pressrelease/view/expekt-oeppet-brev-till-tv4-s-hans-pekkari-och-jan-scherman-i-fallet-niklas-wikegaard-647948

    SvaraRadera